[callout add_button=”yes” button_text=”دوره جدید” button_url=”http://rayzansamaneh.com/%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%87%D8%A7/%D9%88%D8%A8%DB%8C%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-getting-things-done-gtd-3″ button_color=”#F86B35″]
[heading]دوره جدید[/heading]
دوره جدید این وبینار برای روز شنبه 9 خرداد 1394 برنامه ریزی شده است.
[/callout]
شاید شما هم یکی از آن افراد خوش فکری هستید که به دلیل هوشمندی بالا تا آخر هر کاری را در ذهن خود تجسم میکنید و به همان دلیل قبلی (یعنی هوشمندی) تنبلی زودتر از اینکه دست به کار شوید سراغتان می آید! شاید شنیده باشید که میگویند هر دو جین ایده را به تومانی می توان خرید؛ یا اینکه فرق یک نویسنده خوب با یک نویسنده بد در چیست؟ اولی می نویسد و دومی فقط درباره نوشتن حرف می زند! باید دست به کار شد ولی برای همین شروع هم نیازمند روش هایی هستیم تا بر این تنبلی و البته کمبود وقت و هرج و مرج زندگی روزمره غلبه کنیم.

اگر با یکی از داستان های زیر سر و کار داشته اید:
- ایده های جالب و کاربردی در سر دارید ولی هیچ گاه موفق نشده اید آنها را عملی کنید؟
- حجم کاری بالا و زمان کم کلافه تان کرده است؟
- هر از چندگاهی کاری از قلم می افتد و باید در زمان کمی با استرس زیاد قضیه را جمع و جور کنید؟
- می دانید چه می خواهید ولی نمی دانید از کجا باید شروع کنید؟
- مرزی بین زندگی شخصی و کارتان ندارید و سررسید شما زندگی شخصیتان را مدیریت نمی کند.
GTD می تواند پاسخی برای تغییر این داستان باشد!
[quote author=””]سامانه مدیریت زمان و کار Getting Things Done – GTD یک میان بر نیست! انضباط و پشتکار می طلبد. GTD در تفسیری کلی، نگاهی سیستمی است که حاصل ۲۰ سال تجربه و تحقیق یکی از شناخته شده ترین مربیان بهروه وری در دنیا است.[/quote]
دیوید الن (David Allen) این سامانه را در شرکت های بزرگی همچون گوگل و بی ام و آموزش داده است و ده ها نرم افزار بر اساس آن طراحی شده است. صدها وبلاگ درباره آن صحبت می کنند و هر کارشناسی نسخه شخصی شده خود را پیاده سازی کرده است. GTD یک روش تفکر است نه یک ابزار که فراموش شود و یا با ورود ابزارهای جدید قدیمی شود.
این وبینار قصد دارد تا شما را با مفاهیم اصلی و زیربنایی GTD آشنا کند و مسیر پیاده سازی آن را به شما معرفی کند.
مطالبی که فرا خواهید گرفت:
- به چه دلیل ذهن ما خنگ است!؟!
- ذهن ابزاری برای تصمیم گیری نه ذخیره اطلاعات
- برنامه ریزی افقی و عمودی
- ۵ فاز پیاده سازی GTD
- جمع آوری
- بررسی
- سازمان دهی
- بازبینی
- اجرا
- ابزارهای پیاده سازی GTD
در خلال این یک ساعتی که با ما در این وبینار همراه نیستید چه اتفاق های ممکن است بیافتد؟
- پای تلویزیون ساعتی را به عبور از شبکه ای به شبکه دیگر می گذرانید.
- لپ تاپ همچون همیشه روشن است و شما مشغول خواندن مطالبی هستید که همه انسان های هوشمند دیگر هم می خوانند!
- خیابان های پر ترافیک شهر را به دنبال راهی برای فراموش کردن مشکلات روزانه زیر پا می گذارید؟
پس شاید بهتر باشد تا ساعتی را با ما بگذرانید و اجازه بدهید تا این روش ساده و کاربردی را با شما درمیان بگذاریم.
درباره این وبینار
- این وبینار در روز شنبه 27 دیماه (17 ژانوایه) سال جاری و راس ساعت 15:30 الی 17:00 (به وقت ایران) برگزار خواهد شد.
- شما جهت استفاده از این وبینار احتیاج به تجهیزات خاصی ندارید (اینترنت پرسرعت، هدفون یا اسپیکر، مرورگر اینترنتی) حتی میتوانید با استفاده از بسیاری تبلتها و گوشیهای تلفن همراه در این وبینار حضور داشته باشید.
- پس از ثبت نام و تایید آن، لینک مربوط به شرکت در این وبینار برای شما ارسال خواهد شد.
- برای شرکت در این وبینار تنها کافیست با استفاده از کلید زیر فرآیند ثبت نام و پرداخت را تکمیل کنید.
- با توجه به اینکه شرکت در وبینار نیاز به حضور فیزیکی در محل مشخصی ندارد لذا شما در هرجای دنیا میتوانید در این وبینار شرکت کنید. چنانچه تمایل به شرکت در این وبینار را دارید اما با پرداخت ریالی مشکل دارید، با ما تماس بگیرید.
برگزار شد !
[callout add_button=”no”]
[heading]ارائه کننده این وبینار کیست[/heading]
سامان عطاریان٬ کارشناس فن آوری اطلاعات و متخصص مدیریت پروژه(PMP) در حال حاضر مدیر پروژه های بهبود کسب و کار در شهر ادلید استرالیا است. سال های پر از آموزش و چالش برانگیز کار در صتعت خودرو ایران با تمامی مشکلات و موانع بر سر راه این صنعت و مسولیت مدیریت بیش از ۴۰۰ نفر به عنوان مدیر تولید یک قطعه ساز صنعت خودرو٬ باعث شد که به دنبال راهکاری برای مدیریت درخواست های روز افزونی حوزه کاری و زندگی شخصی خود باشد و این جستجو به ترجمه کتاب Getting Things Done و تهیه کتاب صوتی این اثر منتهی شد.
سامان عطاریان کارگاه های آموزشی متعددی در سازمان های مختلف داخلی و خارجی برگزار کرده و تجربه خود را در فن به انجام رساندن کارها و غلبه بر تنبلی را با علاقمندان به اشتراک گذاشته است.
اشتیاق ساده سازی و یافتن راه های عملی و کاربردی برای فراگیری مهارت های جدید و پیشرفت در زندگی حرفه و شخصی همیشه مشوق سامان در این راه بوده است.
.[/callout]
[divider]
[callout add_button=”yes” button_text=”ویکی پدیا” button_url=”http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%87%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C” button_color=”#F86B35″]
رایاهمایی یا وبینار (به انگلیسی: Webinar) به همایشی گفته می شود که در فضای وب جهانگستر و به صورت مجازی برگزار گردد. تفاوت اساسی آن با وبکست در آن است که در وبکست امکان انتقال محتوا یکطرفه است اما در رایاهمایی امکان برقراری ارتباط میان سخنران و مخاطبان وجود دارد.
رایاهمایی به صورت زنده برگزار میشود و زمان آغاز و پایان مشخصی دارد. در بسیاری از موارد سخنران از طریق صدا روی پروتکل اینترنت (VoIP) دیدگاههای شفاهی خود را روی آنچه بر صفحه نمایش قرار دارد بیان میدارد. در برخی موارد (بهویژه در آغاز رایاهمایی) از طریق یک تلفن جداگانه پیامها ارسال میگردد. امروزه امکان ارتباط بیش از یک نفر از طریق VoIP به صورت همزمان وجود دارد و ارسال نظرات از طریق نوشتاری یا چت نیز ممکن است. همچنین میتوان یک رایاهمایی را از طریق اینترنت و خارج از زمان برگزاری دانلود نمود.[/callout]